IKI Kaininis leidinys Nr. 34 - Puslapis 19
19

Puslapio pastabos

savaitė be gliuteno carbonara be gliuteno nauja klasika ingredientai makaronų geriausiai kol šoninė taps traški tinka spaghetti tipo kiaulienos šoninės schar cereale maestro parmigian reggiano ant kraiko laikomų vištų kladiolas kiaušiniai billa free penne rigate gaminimo eiga smulkiai sutarkuokite sūrį trynius lengvai suplakite šoninę supjaustykite kubeliais kepkite sausoje įkaitintoje keptuvėje ant kol šoninė kepa išvirkite makaronus gerai pasūdytame vandenyje trynių plakinį sumaišykite su kietasis sūris parmigiano reggiano rieb brand mėn duonai bandelėms schar be glitimo billa vytintas kumpis jamon serrano griežinėliais sch jam serral spaghetti mertebeast skirtingo dydžio makaronai free kaina šaldyta pica dr oetker be gliuteno ristorante ristoran

iki

IKI Kaininis leidinys Nr. 34

2025-08-18 - 2025-08-24